جلسه مؤسسه با معاونت علمی پژوهشی و فناوری سپاه امام رضا (ع)

جلسه مسُولین موسسه آموزش عالی مهارت افزایی و اشتغال پذیری با معاونت علمی پژوهشی و فناوری سپاه استان خراسان رضوی در تاریخ١۴٠٠/٣/١١ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه، این جلسه به منظور همکاری مشترک علمی- پژوهشی در محل ساختمان دانشگاه امام حسین(ع) مشهد  برگزار شد.

معاون علمی پژوهشی و فناوری سپاه امام رضا(ع) ضمن توضیح فعالیت های مجموعه سپاه به تشریح مأموریت‌های سپاه  در سطح استان پرداخت.

سرهنگ دوم پاسدار افزود: تربیت نیروی متخصص در حوزه فناوری و نوآوری از جمله  مأموریت های سپاه است.

محمودرضا کفاش بیان کرد: در حال حاضر پایگاه‌های معین استان، اقدام  به مشاوره تحصیلی به دانش‌آموزان می‌نماید

در ادامه معاون آموزشی و توانمندسازی موسسه آموزش عالی مهارت افزایی و اشتغال پذیری ضمن تشریح وظایف موسسه در حوزه اشتغال به برنامه‌های  توانمندسازی نیروی کار اشاره کرد.

دکتر بهزاد افزود: رسالت موسسه تربیت نیروی ماهر متناسب با نیاز بازارکار است.

معاون اجرایی و پشتیبانی موسسه، تحقیقات و مطالعات اولیه انجام شده موسسه را بیان کرد.

مهندس قاسمی افزود: این موسسه آماده همکاری مشترک با سپاه استان خراسان می باشد.22249

1 (2)