جلسه مؤسسه با معاونت علمي پژوهشي و فناوري سپاه امام رضا (ع)

1 (1)

جلسه مسُولين موسسه آموزش عالي مهارت افزايي و اشتغال پذيري با معاونت علمي پژوهشي و فناوري سپاه استان خراسان رضوي در تاريخ١٤٠٠/٣/١١ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه، این جلسه به منظور همکاری مشترک علمی- پژوهشی در محل ساختمان دانشگاه امام حسین(ع) مشهد  برگزار شد.

معاون علمي پژوهشي و فناوري سپاه امام رضا(ع) ضمن توضيح فعاليت هاي مجموعه سپاه به تشریح مأموريت‌های سپاه  در سطح استان پرداخت.

سرهنگ دوم پاسدار افزود: تربيت نيروي متخصص در حوزه فناوري و نوآوري از جمله  مأموريت های سپاه است.

محمودرضا كفاش بيان كرد: در حال حاضر پايگاه‌هاي معين استان، اقدام  به مشاوره تحصيلي به دانش‌آموزان می‌نماید

در ادامه معاون آموزشي و توانمندسازي موسسه آموزش عالي مهارت افزايي و اشتغال پذيري ضمن تشريح وظايف موسسه در حوزه اشتغال به برنامه‌های  توانمندسازي نيروي كار اشاره كرد.

دكتر بهزاد افزود: رسالت موسسه تربيت نيروي ماهر متناسب با نیاز بازارکار است.

معاون اجرايي و پشتيباني موسسه، تحقيقات و مطالعات اوليه انجام شده موسسه را بيان كرد.

مهندس قاسمي افزود: اين موسسه آماده همكاري مشترك با سپاه استان خراسان مي باشد.17880

1 (2)